Садржаји насеља

На чак 4.528 m2 осмишљен је простор са спортско рекреативним садржајем за све узрасте.

​Одраслима остаје одлука да ли ће заједно са својом децом уживати у разним играма на заједничком простору или ће се препустити интими својих дворишта, док ће се деца са својим вршњацима сјајно проводити развијајући и дух и тело.

Базен и летњиковац

На свакој парцели издвојен је простор за базен и летњиковац уз њега.

Било да желите да окупите пријатеље на целодневном дружењу или породицу на базену, овај приватни простор омогућиће вам потпуну интиму, али и задовољство.

Спортски терен

Заједнички део за спорт и рекреацију поседује терен за кошарку који ће, по жељи корисника, врло лако моћи да се претвори у терен за одбојку, рукомет или мали фудбал.

Сваки од будућих власника моћи ће своје пријатеље да поведе на партију баскета, као и да свој спортски дух подели понекад и са својим комшијама.

Теретана на отвореном

Како деци, тако и одраслима прија вежбање у природи. Зато смо издвојили део заједничког простора баш за ову активност. Велики број справа за теретану на отвореном пружиће сваком задовољство у вежбању.

Игралиште за децу до 3 године

За оне баш, баш мале издвојили смо простор одвојен од осталих. Они ће моћи уз пратњу одраслих да користе све доступне активности, али ипак само свој мир пронаћи ће у кутку са мањим тобоганима, кућицама, пењалицама и осталим справама прилагођеним њима.

Авантура парк за мало старије

Главна идеја, покретач целог овог пројекта била је та да деци омогућимо здраво одрастање у природи, са садржајем таквим да не пожеле модерну технологију, као ни то да се врате у своје домове.

Највећи део спортско рекреативног садржаја је покривен шумом, а целом његовом дужином пролази природни поток. Баш у таквом амбијенту деца ће моћи да пронађу разне занимације у виду пењалица, висећих мостова, препрека за провлачење, лавиринта, греда за балансирање, амфитеатра направљеног од балвана за окупљање и дружење, као и још доста сличних дрвених детаља, који ће поред покретања њиховог целог тела, покретати и њихову машту.

Одмарајмо заједно

На неколико места направљени су центри за дружење са комшијама и пријатељима. Љубитељи оваквих места моћи ће да користе дрвене клупе, лежаљке, спиралне степенице за седење постављене око стабала дрвећа, колико год и кад год то буду желели.