О пројекту

Casa Maiac lokacija

Идеална локација

Чиста природа
Свега 200 m од Космајске шуме
40 минута вожње до Београда

Сазнајте више

По вашој мери

Избор куће са две, три или четири спаваће собе
Базен са сланом водом
Подно грејање
Наткривени спољни и унутрашњи камин

Сазнајте више
Casa Maiac vise od kuce

Више од куће

4.528 m2 за рекреацију
24-орочасновно обезбеђење
Укључено одржавање

Сазнајте више
opciono izdavanje

Опционо издавање

Могућност поврата инвестиције или трошкова одржавања кроз издавање куће

Сазнајте више

Casa Maiac (Kaza Majak) је древни римски назив за Космај. Према легенди, сматра се да је баш овде било пребивалиште Маје, богиње природе и пролећа – у преводу „Casa Maiac“.

CASA MAIAC (КАЗА МАЈАК) је мање насеље са свом потребном инфраструктуром за свакодневно живљење, позиционирано на самом рубу Космајске шуме.

Укључено обезбеђење, дневно одржавање, дворишни простор са приватним базеном, заједнични простор за спорт и рекреацију како најмлађих, тако и оних старијих, чине га идеалним за породице са децом.

Насеље Casa Maiac нуди будућим власницима 14 различитих парцела са 4 типа кућа. Свака се разликује по позицији, површини и типу куће која се на њој налази, као и позицији и димензији базена, роштиља и паркинг места.

По ободу насеља протиче поток уз који се налази заједнички простор од чак 4.528 m2 предвиђен за игралиште, спорт и рекреацију.

Инвеститор и сарадници

alsiko
structura_concept

Реч, две инвеститора

Жеља нам је била да направимо насеље које ће се својим изгледом и архитектуром уклопити у околину одајући утисак као да је ту већ годинама.

Шаренкасти медитерански цреп, делови фасада обложени каменом, рустична опека и топле земљане боје су елементи који доминирају када је ово место у питању.

Помислили смо „прелепи делови наше Шумадије и планине у њој ни најмање не заостају за пределима брдовите Тоскане, која је била инспирација за овај пројекат. Ако се тамо поштује традиција градње и води рачуна о очувању онога што се вековима показало као добро, зашто се онда на Космају не би могло поступити исто“.​

Данас је природа сама по себи луксуз, уз свеж и чист ваздух, цвркут птица уз прву јутарњу кафу и граја задовољне деце која трчкара потпуно слободна около. Водећи се тиме, осмислили смо насеље такво да цела породица у сваком тренутку може да се препусти ужитку. Издвојили смо велики део земље за наше најмилије где ће време моћи да проводе са вршњацима уз разне физичке и психо моторичке активности. Ту међу њима биће места и за одрасле, али за њих смо првенствено осмислили куће и све оно што иде уз њих, за које се искрено надамо да ће постати домови.​

Идеја нам није да се одмах преселите и свакодневно будете део Casa Maiac насеља, идеја је да дођете и искусите лепоту овог чаробног предела, а на вама ће бити да одлучите колико ћете ту и остати.

Ваш Алсико