Sadržaji naselja

Na čak 4.528 m2 osmišljen je prostor sa sportsko rekreativnim sadržajem za sve uzraste.

​Odraslima ostaje odluka da li će zajedno sa svojom decom uživati u raznim igrama na zajedničkom prostoru ili će se prepustiti intimi svojih dvorišta, dok će se deca sa svojim vršnjacima sjajno provoditi razvijajući i duh i telo.

Bazen i letnjikovac

Na svakoj parceli izdvojen je prostor za bazen i letnjikovac uz njega.

Bilo da želite da okupite prijatelje na celodnevnom druženju ili porodicu na bazenu, ovaj privatni prostor omogućiće vam potpunu intimu, ali i zadovoljstvo.

Sportski teren

Zajednički deo za sport i rekreaciju poseduje teren za košarku koji će, po želji korisnika, vrlo lako moći da se pretvori u teren za odbojku, rukomet ili mali fudbal.

Svaki od budućih vlasnika moći će svoje prijatelje da povede na partiju basketa, kao i da svoj sportski duh podeli ponekad i sa svojim komšijama.

Teretana na otvorenom

Kako deci, tako i odraslima prija vežbanje u prirodi. Zato smo izdvojili deo zajedničkog prostora baš za ovu aktivnost. Veliki broj sprava za teretanu na otvorenom pružiće svakom zadovoljstvo u vežbanju.

Igralište za decu do 3 godine

Za one baš, baš male izdvojili smo prostor odvojen od ostalih. Oni će moći uz pratnju odraslih da koriste sve dostupne aktivnosti, ali ipak samo svoj mir pronaći će u kutku sa manjim toboganima, kućicama, penjalicama i ostalim spravama prilagođenim njima.

Avantura park za malo starije

Glavna ideja, pokretač celog ovog projekta bila je ta da deci omogućimo zdravo odrastanje u prirodi, sa sadržajem takvim da ne požele modernu tehnologiju, kao ni to da se vrate u svoje domove.

Najveći deo sportsko rekreativnog sadržaja je pokriven šumom, a celom njegovom dužinom prolazi prirodni potok. Baš u takvom ambijentu deca će moći da pronađu razne zanimacije u vidu penjalica, visećih mostova, prepreka za provlačenje, lavirinta, greda za balansiranje, amfiteatra napravljenog od balvana za okupljanje i druženje, kao i još dosta sličnih drvenih detalja, koji će pored pokretanja njihovog celog tela, pokretati i njihovu maštu.

Odmarajmo zajedno

Na nekoliko mesta napravljeni su centri za druženje sa komšijama i prijateljima. Ljubitelji ovakvih mesta moći će da koriste drvene klupe, ležaljke, spiralne stepenice za sedenje postavljene oko stabala drveća, koliko god i kad god to budu želeli.